Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.sobedepoveste.ro, este proprietate a societatii SC Zaharia Ceramic SRL, cu sediul instr. Rachitii, nr. 6, comuna Corbi, jud. Arges, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J03/2782/2017, avand CUI RO 38567895.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.sobedepoveste.ro,  SC Zaharia Ceramic  SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: tiberiu@sobedepoveste.ro . SC Zaharia Ceramic  SRL va raspunde sesizarii in maxim 2-3 zile lucratoare.

Garantia produselor

Produsele comercializate de SC Zaharia Ceramic  SRL pot fi produse roprii sau furnizate de o terta parte.

SC Zaharia Ceramic  SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele cu durata de utilizare indelungata sunt insotite de certificat de garantie comerciala valabila pentru perioada specificata pe site pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplica.

Toate produsele comercializate pe site-ul  www.sobedepoveste.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata telefonic de catre un operator.

Termenul de livrare a produselor este intre 5-10 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc si 15-20 zile pentru produsele care nu sunt pe stoc.

Pentru comenzi ce depasesc 10000 ron transportul este gratuit in toata tara.

Peste comenzi ce depasesc 4000 ron transportul este gratuit pentru judetele Arges, Bucuresti, Ilfov, Valcea, Dambovita si Prahova.

Plata produselor comandate prin www.sobedepoveste.ro se poate face astfel:

  • in numerar la livrare daca se efectueaza cu flota ,,Sobe de Poveste”
  • prin ordin de plata/transfer bancar in avans
  • In numerar la ridicarea de la sediul nostru

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

* Exceptie: pentru produse cu greutate individuala mai mare de 40 kg, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar a minim 100% din valoarea acestora.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii pe adresa de email tiberiu@sobedepoveste.ro .

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul  www.sobedepoveste.ro.

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveti la dispozitie acest Formular sau ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

Office Direct poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite sau aduce direct produsul la sediul nostru (Str. Rachitii, nr. 6, Com Corbi, jud. Arges – destinatar  SC Zaharia Ceramic  SRL), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului se calculeaza in functie de zona/judet.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre SC Zaharia Ceramic  SRL.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de  SC Zaharia Ceramic  SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa  tiberiu@sobedepoveste.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

SC Zaharia Ceramic  SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Atunci cand plasati o comanda, inseamna ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii si cu inscrisurile din pagina Livrare si retur.

Ultima actualizare: 12.03.2024

Meniu Principal